Ο ιστοτόπος smartgas.gr κάνει χρήση cookies για να σας προσφέρει την καλυτερη εμπειρία πλοήγησης. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.


Η συνέχεια της πλοήγησης σας σημαίνει ότι αποδέχεστε την χρήση τους. Πατήστε το Χ για να κλείσετε το πλαίσιο αυτό και να συνεχίσετε την πλοήγηση

Γρήγορα και υπεύθυνα κοντά σας


SERVICE:  

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τη συντήρηση των συσκευών σας. Ο έμπειρος τεχνικός μας, σας εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος, γρήγορα και με ασφάλεια. 

Εγκαταστάσεις: 

Με τις εξειδικευμένες τεχνικές μας γνώσεις αναλαμβάνουμε την πλήρη εγκατάσταση υγραερίου στον επαγγελματικό σας χώρο με εγγυημένα και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία θα διευκολύνουν την επιχείρησή σας  τόσο στη θέρμανση όσο και στο μαγείρεμα. Ζητήστε μας προσφορά!! 

Τεχνική υποστήριξη: 

  •         Είμαστε στη διάθεσή σας, να λύσουμε κάθε σας απορία, για οποιαδήποτε αγορά συσκευής υγραερίου από την SmartGas.
  •         Σας ενημερώνουμε συνεχώς για όλα τα νέα προϊόντα, αλλά και νέα αξεσουάρ τα οποία θα διευκολύνουν τη χρήση των συσκευών σας.
  •         Σας δίνουμε έξυπνες και χρήσιμες συμβουλές για τις αγορές σας, ώστε αυτές να είναι λειτουργικές και συμφέρουσες.
  •         Επίσης, με την έμπειρη καθοδήγησή μας, η επίλυση κάθε προβλήματος γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά. 

Παράδοση στο χώρο σας: 

Με ένα τηλεφώνημα είμαστε στο χώρο σας, με ταχύτητα, συνέπεια και ασφάλεια, είτε για παράδοση και εγκατάσταση φιαλών υγραερίου οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης είτε για παράδοση συσκευής κάθε τύπου.

 

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!!

Έχετε ερωτήσεις ?